A DIADEM®-nél fontosnak tartjuk, hogy a jövő generációjának figyelmét is felhívjuk a zöldtetők jelentőségére a Bolygónk élhetősége érdekében! Ehhez nyújt segítséget saját kiadványunk a Zöldvarázs mesekönyv és az ehhez kapcsolódó foglalkoztató füzet.

Hivatalosan is elkészült a bemutatótermünk, ahol mindenki kaphat egy kis ízelítőt termékeinkből egy kellemes kávézás, vagy akár egy üzleti megbeszélés alatt. A felavatás természetesen az APP Kft. születésnapi összejövetelén történt, ahol a munkatársak elsőként láthatták munkánk gyümölcsét.

Előző hónapban Németországban jártunk, Tettnangban, hogy segítsünk a DiaSafe® Guard Straight rendszer telepítésében. A rendszer masszív és stabilan áll a rövid telepítési idő után!

Az értékesítési osztály nem bírta tovább nézni ezt az elhanyagolt, régi tetőt a DIADEM® központnál, és úgy döntöttek csinálnak egy kis kétkezi munkát a sok papírmunka után, így ezt a csodát hozták létre, hogy növeljék a zöldterületet itt nálunk! Köszönjük az értékesítésnek, szép volt, tökéletes csapatmunka!

Május 25-én rendezik meg az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok magyarországi Szövetségének konferenciáját Pécsett, ahol az APP Kft. is képviselteti magát.

APP Kft.

H-9028 Győr Fehérvári út 75.

Telefon: +36 96 512 910
Fax: +36 96 512 914
E-mail: info@diadem.com