EN DE
Impresszum:

DIADEM®
APP Kft.
H-9028, Győr
Fehérvári út 75.
Tel.: +36 96 / 512 910
Fax: +36 96 / 512 914
E-mail: info@zoldteto.hu
Web: www.zoldteto.hu

Bank:
UniCredit Bank Hungary Zrt.
H-9021 Győr, Árpád u. 45.
Bankszámlaszám:
10918001-00000431-28640006
Adószám: 11611989-2-08
Közösségi adószám: HU11611989
Ügyvezető igazgató, cégtulajdonos: Csizmadia Péter


Hirdetmények
TERC - Az építőipar szellemi centruma
Általános Szállítási Feltételek
APP Kft. megközelítés
Executive Summary 2015 (EN)
Fogyasztói tájékoztatás
ISO 14001 tanúsítvány
ISO 9001 tanúsítvány
Publikációk
Kert a harmadik emeleten
Növényesítés extenzív zöldtetőkön
Zöld szigetté varázsolt tetők
Promóciós termékek
DiaSafe termékismertető
Tervezési Segédlet
(PDF, 6MB)
ÚJ: DiaDrain-25H

Hírek, Aktualitások

Korszerű vállalatirányítási rendszer az APP-nél

» 2010.11.30 «
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretén belül megtörtént az APP Kft. vállalati folyamatainak korszerűsítése, az SAP Business One Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése, ami a piac legteljesebb integrált vállalatirányítási megoldása. A pályázat során több, mint 3,5 millió Forint támogatást kapott cégünk az Európai Uniótól és a Magyar Államtól.

Az SAP Business One egy kimondottan a kis- és középvállalatok számára készült integrált vállalatirányítási rendszer, amely jelenleg az elérhető legmagasabb színvonalat képviseli az integrált vállalatirányítási rendszerek piacán. A szoftvert használó cégek olyan egységes rendszerre tehetnek szert, amely üzleti folyamataik automatizálását szolgálja, és valódi, átfogó képet ad számukra az ügyfélkapcsolat kezeléséről, a gyártás és a pénzügyek kritikus, percre kész információiról. Az SAP Business One segítségével javítani tudjuk a vállalat nyereségességét, és minden eddiginél magasabb szinten ellenőrizhetjük a működését. További előnyei:

  • A felhasználói felület a felhasználók gyors és hatékony munkavégzését segíti elő.
  • Az alkalmazottak fokozott termelékenysége, a jó kommunikáció a szállítókkal, a hatékonyabb tevékenységek felülmúlhatatlan költségellenőrzést eredményeznek.

  • Az SAP Business One vállalatirányítási rendszer zökkenőmentes működéséhez elengedhetetlenül szükséges volt egy jelentős hardver és szoftver fejlesztés is. Az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése során kiemelt fontosságú terület a munkatársak megfelelő betanítása. Egy komplex vállalatirányítási rendszer csak akkor képes hatékonyan működni, ha a felhasználók képesek azt megfelelő módon, kellő körültekintéssel működtetni. A bevezetési, tanácsadási, oktatási feladatokkal az ezen a területen piacvezető Itelligence Kft.-t bíztuk meg, aki megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik a rendszerintegráció, a tanácsadás-fejlesztés területén. Az SAP Business One bevezetésével a vállalat jelentős lépést tett meg a hatékonyság növelésére, az egyre magasabb piaci elvárások megfelelése érdekében. Az új integrált vállalatirányítási rendszer megfelelő információt tud adni a cégvezetés számára a döntések előkészítéséhez, képes lekezelni a vállalat összes folyamatát, megoldható az összes bizonylatnál a többnyelvűség. Mivel csak egyszer kell berögzíteni az alapadatokat, ezért a munkavégzés sokkal hatékonyabb, és gyorsabb lett, a hibalehetőség jelentősen csökkent.
    « Vissza
    Készítette: adrius.hu