EN DE
Impresszum:

DIADEM®
APP Kft.
H-9028, Győr
Fehérvári út 75.
Tel.: +36 96 / 512 910
Fax: +36 96 / 512 914
E-mail: info@zoldteto.hu
Web: www.zoldteto.hu

Bank:
UniCredit Bank Hungary Zrt.
H-9021 Győr, Árpád u. 45.
Bankszámlaszám:
10918001-00000431-28640006
Adószám: 11611989-2-08
Közösségi adószám: HU11611989
Ügyvezető igazgató, cégtulajdonos: Csizmadia Péter


Hirdetmények
TERC - Az építőipar szellemi centruma
Általános Szállítási Feltételek
APP Kft. megközelítés
Executive Summary 2015 (EN)
Fogyasztói tájékoztatás
ISO 14001 tanúsítvány
ISO 9001 tanúsítvány
Publikációk
Kert a harmadik emeleten
Növényesítés extenzív zöldtetőkön
Zöld szigetté varázsolt tetők
Promóciós termékek
DiaSafe termékismertető
Tervezési Segédlet
(PDF, 6MB)
ÚJ: DiaDrain-25H

Hírek, Aktualitások

Első díjat nyertünk az orosz Birodalmi Kertek kiállításon

» 2013.06.11 «
A szentpétervári Ermitázs Múzeum évek óta megrendezi a Birodalmi Kertek Plantomania Kertépítészeti Kiállítását, amelyen "A szépség megmenti a világot" kategóriában idén a Zöld hullám névre hallgató magyar stand kapta az első díjat. A kiállítók az orosz Zöldnyíl Ooo. tájépítészképző központ meghívására érkeztek az orosz városba.

A győri APP Kft. környezettudatos építkezés egyik fontos elemére épülő zöldtetős standja, amelynek tervezője Pottyondy Gábor kertépítészmérnök, német, észt, angol, brazil és orosz indulók elől nyerte el az első díjat. A zsűri tagja között volt Nigel Thorne a Nemzetközi Tájépítész Szövetség elnöke, Taisia Volftrub az Orosz Tájépítész Szövetség elnöke és további neves oktatók és gyakorlati szakemberek Észtországból, Svédországból, Németországból és Franciaországból.

A Zöld hullám

Napjaink építészeti kultúrájában egyre komolyabb hangsúlyt kapnak az energiatakarékos anyagok és a környezetbarát technológiák. Nem csak látványos megoldás, de kézenfekvő módszer erre a természet visszacsempészése akár a legsűrűbb betonrengetegbe!

A pavilon lágyan hullámzó extenzív zöldtetője DIADEM® zöldtető-rendszerrel készült. A tetőről lágyan lehulló vízfátyol azt a csekély mennyiségű esővizet szimbolizálja, amely lefolyhat egy extenzív zöldtetőről esők után. A pavilon alatt egy alacsony magasságú zárható tároló illetve egy tágas faburkolatú fogadótér kap helyet ülőpárnákkal. Az kiállító terület fedetlen része az intenzív és félintenzív zöldtetők bemutatására hivatott, gyeppel és cserjékkel egy fával és eltérő burkolatokkal tarkítva.

További tájékoztatásért állunk szíves rendelkezésre a info@zoldteto.com email címen.

« Vissza
Készítette: adrius.hu